Ydelser

Services Farmer, Ydelser
Hvorfor skal du vælge os, hvis du er arbejdsgiver?

Pålidelig arbejdere

Vi lytter til dine behov, og vi konkluderer, at der er mangel på arbejdskraft i Danmark. At finde en pålidelig arbejdsstyrke er vores flagskib tjeneste. I vores tid med økonomisk vækst og øget økonomisk aktivitet og bevægelse af arbejdstagere bliver det stadig så svært at finde og holde på motiverede og engagerede medarbejdere.

Vi hjælper jer med at fokusere på dine kerneprocesser, samtidig med at vi bruger vores erfaring og viden til at finde de bedste medarbejdere der passer bedst til jeres virksomhed. 

Vi har specialiseret os i ufaglærte landarbejdere, samt erfarne medarbejdere med landbrugs karriereplaner.

Hvorfor skal du vælge os, hvis du er jobsøgende?

Sikkert arbejde

Hvis du har brug for hjælp til at finde sikkert arbejde i disse udfordrende tider, er vi den rette rekrutteringskonsulent at komme i kontakt med. Vi samarbejder med gårde i hele Danmark, med gode arbejdsforhold.

Som en del af vores vinterkampagne 2021/22 tilbyder vi gratis hjælp til dokumenter og hjælp til at bosætte dig i Danmark og få dig på den rigtige start i et nyt land. Vi står til rådighed for alle spørgsmål, du måtte have vedrørende ophold i Danmark.

Søger du arbejde kontakt os nu.

Looking for a job

Tilpassede ydelser

Har du ikke fundet det, hvad du leder efter, frygt ej, vi er her for at lytte og tilpasse vores ydelser til dine behov. Du er velkommen til at kontakte os og planlægge et møde.