Om os

local recruiter, lokal rekrutterings bureau

Dit lokal rekrutterings bureau

Resource Planet er et lokal rekrutteringsbureau med et internationalt team. Virksomheden er etableret med det formål at hjælpe arbejdsgivere og jobsøgende med at navigere i de nye realiteter på arbejdsmarkedet. Vi er et lokalt bureau med internationalt fokus.

Med mere end 10 års erfaring tilfører vi professionalisme, dedikation og viden til rekruttering og udvælgelsesprocessen. Vores personalecentrerede tilgang garanterer, at du vil blive behandlet retfærdigt, og at du vil blive overrasket over kvaliteten af ​​vores tjenester, uanset om du er arbejdsgiver eller jobsøgende.

Tilfredse arbejdsgivere og jobsøgende bekræfter vores dedikation.

🎯 Mission

Vi hjælper kunder med at finde pålidelig ansatte, med en dedikation til at glæde både kunder og kandidater. Vi følger bæredygtige, effektive og etiske principper.

👁 Vision

Vi vil være den foretrukne rekrutteringskonsulent både for arbejdsgivere og jobsøgende.

🌟 Værdier

  • Dedikation
  • Spidskompetence
  • Bæredygtighed

FN’s mål for bæredygtig udvikling

Resource Planet slutter sig til FN på vejen til bæredygtig udvikling ved at tilpasse vores arbejde og aktiviteter med alle målene og lægge særlig vægt på ligestilling mellem kønnene, anstændigt arbejde og økonomisk vækst, reduceret ulighed, ansvarligt forbrug og produktion og liv på landet.