Resource Planet

Nyt rekrutteringsbureau – Resource Planet fejrer åbningen

Vi er stolte og ydmyge over, at kunne oplyse grundlæggelsen af ​​Resource Planet, nyt rekrutteringsbureau i Kolding, Danmark den 2. september 2021. Med mere end 10 års international erfaring har vores rekrutteringsbureau åbnet dørene for fremtidige partnere og kandidater.

Vi er klar til at hjælpe arbejdsgivere på deres rejse for at besætte ledige stillinger. Derudover vejleder vi de jobsøgende på arbejdsmarkedet.

Vores nuværende fokus er det danske og det skandinaviske landbrugsmarked. Arbejdsløshed i Nordeuropa er virkelig lav. Gårdene får stadig sværere ved at skaffe både faglærte og ufaglærte medarbejdere. Vores mål er at gøre denne proces nemmere og hurtigere. Dette giver landmændene mulighed til at koncentrere sig på virksomheden og ikke på at søge efter bemanding og kontrakter.

Vores kandidatdatabase omfatter arbejdere fra hele EU. Herunder Baltikum, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Rumænien, Bulgarien, Kroatien, Spanien, Portugal, Italien og mange andre lande. De søger arbejde på ko-, svine- og fjerkræfarme, drivhuse mv.

Vi hos Resource Planet ser frem til et vellykket samarbejde!